LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Welkomstpakket nieuwe inwoners

Dinsdag 16 augustus 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS - De gemeente Hellevoetsluis wil nieuwe inwoners van harte welkom heten in de stad. Daarom ontvangen zij voortaan, als ze zich inschrijven in de gemeente, een welkomstpakket.

Op vrijdag 12 augustus reikte burgemeester Corstiaan Kleijwegt het eerste welkomstpakket uit aan Daan Visser en Miranda van der Meer, die met ingang van 1 augustus in Hellevoetsluis zijn komen wonen.

Het welkomstpakket is bedoeld om nieuwe inwoners wegwijs te maken in Hellevoetsluis. Zo ontvangen zij bijvoorbeeld de gemeentegids, waarin onder andere veel informatie staat over de gemeente.

Ook is in de gids veel informatie te vinden over Hellevoetse verenigingen, bedrijven en instellingen. Verder kunnen nieuwe inwoners kennis maken met het verleden van Hellevoetsluis en de vele bezienswaardigheden.

Mede-Hellevoeters hebben een bijdrage geleverd aan het welkomstpakket, door hun favoriete plekken in Hellevoetsluis te fotograferen. Deze foto's hebben een plek gekregen op een set ansichtkaarten die de nieuwe inwoners ontvangen.

Daan en Miranda konden het welkomstpakket in ieder geval heel erg waarderen!Gepubliceerd op 16-08-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff