LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Veel muziek op Bruisend Brielle

Zaterdag 20 augustus 00:00 - Mirjam de Neeff Agenda
BRIELLE - Bruisend Brielle, dat dit jaar gehouden wordt op 27 augustus as., bestaat uit verschillende onderdelen zoals sport, mode en het verenigingsleven. Maar andere onderdelen zoals het straattheater en muziek zorgen voor vermaak en plezier.

Het programma wordt om 11.00 u geopend op de markt met een optreden van de percussie-en bigband van Libertatis. In de Catharijnekerk zijn de hele dag inloopconcerten met elk uur een ander koor en in “ de Sjoel” geeft Antoinette Lammers een pianoconcert. Op straat kan men FC Brielle tegenkomen en is muziekschool Voorne aanwezig. De jongeren die net beginnen zijn te vinden op de markt tussen 13.00-14.00 u.

Later zijn ze op het terras van café de Roef. Er zijn diverse street-dance demonstraties en u komt hier en daar een straatmuzikant tegen. Om 15.00 u gaat men terug in de tijd met een optreden van de Brielse back to the sixties band The Raveons.

Vanaf 11.00 u treedt aan de haven Shantykoor drie x niks op. Bruisend Brielle wordt om 17.00 u overgenomen door de horeca met op de Markt optredens van Robert Sant en Frans Groen. In de Varkenstraat gaan het Vervolg en de Abdij in Nobelstraat muzikaal los waarmee het avondprogramma begint dat tot in de late uurtjes zal duren. Voor het hele programma kan men kijken op: www.bruisendbrielle.nl

Gepubliceerd op 20-08-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff