LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Zwembad de Dukdalf genomineerd

Zondag 21 augustus 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
BRIELLE - Zwembad de Dukdalf in Brielle is genomineerd voor de verkiezingen voor 'Zwembad van het Jaar 2011'. Zwemliefhebbers kunnen via de website www.zwembadvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op het zwembad de Dukdalf.

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis naar één van de mooiste zwembaden van de wereld in IJsland (The Blue lagoon) en een iPad. De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Zij kunnen cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiene en sfeer/ambiance. De Dukdalf dingt ook mee naar de Provincie Award voor de provincie Zuid-Holland.

De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Zwembad Award. Er kan tot en met 29 oktober gestemd worden op de Dukdalf via www.zwembadvanhetjaar.nl.

De Dukdalf heeft minimaal 100 stemmen nodig om een Zwembad Award te kunnen winnen. De Zwembad van het Jaar Verkiezing is onder meer een initiatief van Ikzwem.nl.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing heeft zich dit jaar verbonden aan Het Ronald Mc Donald Centre, het sportcentrum voor gehandicapte kinderen en jongeren.

Gepubliceerd op 21-08-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff