LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Start groot onderhoud N218

Vrijdag 2 september 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
BRIELLE - De provincie Z-H voert van begin september tot eind 2011 in verschillende fasen groot onderhoud uit aan de N218 tussen de Europaweg (N15) en de Dammeweg (N57). Op maandag 5 september start de eerste fase van het groot onderhoud aan de N218, het deel tussen de Thoelaverweg en rotonde Seggelant wordt dan opgeknapt.

Daarnaast wordt er op de huidige kruising met de Thoelaverweg een rotonde aangelegd. De N218 tussen de Thoelaverweg en rotonde Seggelant wordt ten tijde van deze fase afgesloten. De vesting is via omleidingsroutes wel bereikbaar, het verkeer wordt via borden omgeleid naar de vesting.

De Waterweg wordt afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Vanuit veiligheidsoverwegingen heeft de provincie dit in overleg met de hulpdiensten en Connexxion besloten. Hulpdiensten moeten deze weg zonder beperking kunnen gebruiken. Er worden verkeersregelaars ingezet om deze maatregel te bewaken.

Voor fietsers en voetgangers die de vesting in willen, komt er een omleiding via de Pieter van der Wallendam. Daarnaast komen er verkeersregelaars bij rotonde Thoelaverweg te staan. Zij kunnen de route aanwijzen en eventueel als het veilig is, de fietsers/voetgangers de oversteek naar de vesting laten maken.

De bussen van Connexxion worden omgeleid via de Waterweg en het parkeerterrein van de Jumbo om vervolgens via het evenemententerrein weer op de N218 uit te komen en vice versa. Connexxion zorgt voor het verplaatsen van de haltes.

Kijk voor de meest actuele informatie op de site www.zuid-holland.nl/n218. Hier is ook een digitaal contactformulier te vinden waar mensen eventuele vragen over het onderhoud kunnen stellen. Om op de hoogte te blijven via sms, kunnen belangstellenden zich aanmelden door het sms'en van PZH N218 AAN naar nummer 1008.


Gepubliceerd op 02-09-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff