LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Fotowedstrijd Open Monumentendag

Maandag 5 september 00:00 - Mirjam de Neeff Agenda
SPIJKENISSE - Maakt u tijdens Open Monumentendag in Spijkenisse op 10 september mooie foto's van een monument, oud gebouw of van leuke activiteiten of gebeurtenissen? Doe dan mee aan een fotowedstrijd, die de Werkgroep Monumenten Spijkenisse organiseert. Van alle inzendingen wordt een tentoonstelling samengesteld die later in het stadhuis te zien zal zijn.

U kunt ook daarna nog foto's maken en aanleveren, want de fotowedstrijd duurt tot 1 oktober. Tijdens Open Monumentendag is er veel te zien en te doen. Zo openen gemaal 'De Leeuw van Putten', de Dorpskerk, korenmolen 'Nooit Gedacht' en andere monumentale gebouwen de deuren voor het publiek.

Er zijn op verschillende locaties optredens, tentoonstellingen en filmvoorstellingen. Ook is er een kunstmarkt. Bij gemaal de Leeuw van Putten kunt u op 10 september een fotoboek lenen dat u langs monumentale hotspots voert. De speurtocht is heel geschikt voor gezinnen.

U kunt om 14.00 u en 16.00 u in het gemaal uw foto's uploaden. Voor meer informatie over het uploaden na de Open Monumentendag, de folder, de prijzen en de laatste nieuwtjes kijkt u op: www.spijkenisse.nl, www.MonuDagSpijkenisse.hyves.nl of volg ze via twitter @MonuDagSpijk.

Gepubliceerd op 05-09-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff