LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Promotie vrijwilligerswerk

Zondag 11 september 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
SPIJKENISSE - Wethouder Dirk van der Schaaf heeft de 'Meer dan handen awards' uitgereikt aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die zich bijzonder hebben ingezet in Spijkenisse. De uitreiking vond plaats tijdens een goedbezochte vrijwilligersinformatiemarkt in de Uitstraat in het centrum van Spijkenisse.

De winnaars van de awards zijn: mw E. Slikkeveer: winnaar van de Passie award, Dress For Success: winnaar van de Competentie award, Stichting Kunstroute Spijkenisse: winnaar van de Innovatie award, Bewonersgroep Waterland: winnaar van de Verbinding award.

Wethouder Dirk van der Schaaf: “Ik ben trots op dat er in Spijkenisse zoveel vrijwilligers zijn die fantastisch werk doen voor de stad. Ik wil ze daarvoor hartelijk bedanken. Ik hoop dat ook andere mensen door deze markt enthousiast worden en zich aanmelden voor vrijwilligerswerk. ”

De markt gaf een goed beeld van de diversiteit van het vrijwilligerswerk in Spijkenisse. Er stonden zo'n 20 kramen, waar enthousiaste vrijwilligers aan voorbijgangers lieten zien hoe belangrijk het vrijwilligerswerk is. Veel organisaties zijn nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers en gingen daarover met voorbijgangers in gesprek. Verder waren er verschillende demonstraties te zien.

Gepubliceerd op 11-09-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff