LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Amerikaans Football is dichtbij!

Zondag 11 september 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
SPIJKENISSE - De Scouts Family brengt Amerikaans Football dichter bij Nederland. Ze hebben één doel en dat is Nederland kennis laten maken met de uitdagende sport Amerikaans football.

Altijd al willen weten hoe het is om te blocken of getackeld te worden en wat het met je doet? Op 15 september van 20.00 tot 22.00 u kun je meekijken met een bijzondere spelers clinic van gerenommeerde NFL coaches. De Scouts Family neemt je mee op een bijzondere ervaring en geven je alle inns & outs op het gebied van football en wat daarbij komt kijken. De Scouts ontvangen voor deze bijzondere gelegenheid drie grote namen uit de American Football wereld.

Dit zijn Thurmond Moore, Larry Zuerlien en Cecil Martin. De coaches hebben meerdere NFL teams op hun naam in combinatie met een aantal Superbowlringen. Deze 'Ringers' geven een clinic op het gebied van blocking en productief tackeling. Dit is niet zomaar een training, je krijgt te maken met de crème de la crème binnen het Amerikaans football.

Dus wil je 'front row' kennis maken met de coaches en spelers en een stuk echt American Football beleven, wees er dan 15 september bij! Programma spelers clinic: 19.00 u inloop Athletes, 20.00 u Start Athletes Clinic, 22.00 u eind Athletes Clinic.

De Scouts Family groeit! Elke zondag van de maand september staat in het teken van kennis maken met American Football. Van 12.00 tot 14.00 u wordt je als nieuwkomer geïntroduceerd in de verschillende onderdelen die de sport kent en wordt je ingeleid in de basistechnieken door diverse oefeningen.

De trainingen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de sport, jong en meer volwassen, jongens, meisjes, mannen en vrouwen, het maakt niet uit. Of je nu groot, klein, dik of dun bent, voor elk lichaamstype is er een positie binnen deze sport. Schrijf je dus ook in via rookiecamp@spijkenisse-scouts.nl. De trainingen in september zijn gratis te volgen ter kennismaking.

Gepubliceerd op 11-09-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff