LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Enquête over vrijwilligersbeleid

Vrijdag 23 september 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS - Het jaar 2011 is het Europees jaar van de vrijwilliger. In heel Europa is extra aandacht voor vrijwilligers. Ook in Hellevoetsluis organiseert het vrijwilligersplatform dit jaar extra activiteiten voor en door vrijwilligers.

De gemeente Hellevoetsluis wil het Europees jaar van de vrijwilliger aangrijpen om het vrijwilligersbeleid te vernieuwen. Het moet een breed gedragen vrijwilligersbeleid worden waar vrijwilligers(organisaties) mee uit de voeten kunnen. Daarvoor is het belangrijk dat de Hellevoetse vrijwilligersorganisaties hun mening over het huidige beleid kunnen geven.

Met de inzichten van vrijwilligers kan de gemeente op een effectieve manier het beleid aanpassen aan de wensen van deze tijd. Tot eind oktober zal er een enquête gehouden worden onder alle vrijwilligersorganisaties van Hellevoetsluis. Vrijwilligersorganisaties worden hier per brief over geïnformeerd.

De gemeente vindt de mening van haar burgers heel belangrijk. Samen met burgers komen er mooie, goede zaken tot stand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de buurtaanpak in verschillende buurten en de stadsvisie Hellevoetsluis.

Gepubliceerd op 23-09-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff