LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Uitbreiding gebouw Montessorischool

Maandag 26 september 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS - Afgelopen week is er een start gemaakt met de aanbouw aan de Montessorischool voor de kinderkoepel. De lokalen die aangebouwd worden, zullen gebruikt worden voor baby- en peuteropvang.

Sinds september huist De kinderkoepel in het gebouw van de Montessorischool met de voor- en naschoolse opvang. Hiervoor is er veel verhuisd, opgefrist en verbouwd. Zo is er twee weken geleden een prachtige keuken neergezet waar ook de kinderen en leerkrachten van de Montessorischool gebruik van kunnen maken. Deze week hebben de kinderen van de onder- en middenbouw hun eerste kookles gehad in de nieuwe keuken.

Met de kooklessen leren de kinderen schoon en veilig te werken. Ook leren zij te meten met verschillende gewichts- en inhoudsmaten. Dit keer hebben de kinderen met behulp van een aantal ouders heerlijke verse ravioli gemaakt.

Wilt u een kijkje nemen op de Montessorischool, dan kan dat op 30 september aanstaande. Er worden twee rondleidingen gegeven, om 9.00 u en om 10.30 u. U kunt u aanmelden door te bellen naar tel.: 312967 of te mailen naar f.vrolijk@fccnet.nl.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere afspraak te maken om een keer te komen kijken.

Gepubliceerd op 26-09-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff