LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Onderzoek naar digitale dienstverlening

Woensdag 28 september 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
SPIJKENISSE - Mooie foto's en filmpjes op de gemeentelijke website: vind u dat belangrijk? Of vind u het belangrijker dat de website snel is en dat de informatie erop klopt? Misschien wilt u juist wel het uiterlijk van de website aan uw persoonlijke voorkeuren kunnen aanpassen.

U kunt uw verwachtingen en wensen over Spijkenisse.nl nu aangeven door mee te doen aan een onderzoek. Dit kan tot en met 31 oktober 2011. Wethouder Dirk van der Schaaf: 'een goede dienstverlening staat bij de gemeente Spijkenisse hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor de gemeentelijke website, die kort geleden geheel is vernieuwd.

Ik hoop dat veel bezoekers de vragenlijst gaan invullen, zodat we de website verder kunnen optimaliseren', aldus de wethouder.

Het gaat in dit onderzoek niet om wat de website momenteel biedt, maar wat u graag zou willen. Deze informatie gebruikt de gemeente om haar digitale dienstverlening verder te verbeteren. Het invullen van de online vragenlijst kost ongeveer 6 minuten. U vindt het onderzoek bij www.spijkenisse.nl/vragenlijst. Het onderzoek bestaat uit 29 uitspraken over internetdiensten van de gemeente. Er staan steeds 2 vragen op één pagina.

Gepubliceerd op 28-09-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff