LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Careyn Voornesteyn is 25 jaar!

Zaterdag 8 oktober 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS -Vijfentwintig jaar geleden opende Careyn Voornesteyn haar deuren. Sindsdien voelen veel klanten zich thuis in het verzorgingshuis. Voor de bewoners is er een feestweek georganiseerd.

Ze zijn verwend met diverse muzikale optredens en uitgebreide diners. Een maaltijd was dezelfde als precies 25 jaar geleden. Daarnaast was er een geslaagde re√ľnie van de medewerkers. De bewoners hebben genoten en kijken uit naar het volgende feestje. Careyn Voornesteyn zorgt al 25 jaar in het centrum van Hellevoetsluis voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. Er wordt verzorgd waar nodig en gewenst.

Maar uitgangspunt is dat de bewoners zo veel mogelijk zelf blijven doen. Dagelijks krijgen de bewoners een warme maaltijd. Ook bewoners uit de wijk kunnen hier gebruik van maken.

Om mantelzorgers te ontlasten en eenzaamheid te voorkomen, kan er, met een indicatie van het CIZ, gebruik gemaakt worden van de dagverzorging.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88.Gepubliceerd op 08-10-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff