LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Gyminstuif in nieuwe turnhal

Zondag 23 oktober 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
HELLEVOETSLUS – Sportteam PUSH en KDO-Sport hebben in de herfstvakantie een gyminstuif voor 100 kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar uit Hellevoetsluis georganiseerd. De kinderen hebben kennisgemaakt met de spectaculaire sport turnen en de gymnastiekvereniging KDO-Sport.

De gyminstuif vond plaats in de splinternieuwe turnhal van KDO-Sport, die over de meest uitdagende toestellen beschikt die door de kinderen werden uitgeprobeerd. De kinderen werden verdeeld in groepjes en gingen acht verschillende onderdelen langs. De trampolines, pegasus, acrogym, balk en tumblingbaan kwamen allemaal aan bod.

Aan het einde van de middag gingen de kinderen nog vrij gymmen. Na het bedanken van de medewerkers kregen de kinderen de nodige informatie over gymnastiekvereniging KDO-sport en een aandenken aan deze sportieve en gezellige middag mee.

Voor de deelnemers van de gyminstuif heeft KDO-Sport een speciale actie. De kinderen die enthousiast zijn geworden en graag lid willen worden, betalen nu geen inschrijfgeld. Deze actie geldt twee weken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kdosport.nl, tel.: 315156, of per e-mail secretaris@kdosport.nl of bij Sportteam PUSH, tel.: 316688. Meer foto’s op www.push-hellevoetsluis.hyves.nl

Gepubliceerd op 23-10-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff