LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Kinderafdeling krijgt bijdrage

Dinsdag 25 oktober 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
SPIJKENISSE - De Kinderafdeling van Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis krijgt een sponsorbijdrage van de Lions Club uit Zuidland. Afgelopen zaterdag zamelden de Lions geld in.

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis is erg blij met deze bijdrage en heeft al een goede bestemming bedacht: speelplekken in verschillende wachtkamers in het ziekenhuis. Nu is hier ofwel los speelgoed, ofwel geen speelgoed te vinden. Het ziekenhuis wil graag een aantal speeltoestellen aanschaffen, die aan de muur vastzitten. Deze nemen weinig ruimte in beslag, het speelgoed kan niet kwijtraken, is veilig en kan goed worden schoongemaakt.

De helft van de opbrengst van de sponsoractie gaat naar de Kinderafdeling van het Spijkenisser Ziekenhuis. De andere helft is bestemd voor de Stichting Kerk aan de Ring, om de kerk in Hellevoetsluis te renoveren.

Tijdens een proeverij met allerlei lekkere hapjes en drankjes vond de inzameling plaats. De opbrengst van entreegelden, drankverkoop, een loterij en een kunst- en dienstenveiling is bestemd voor de twee goede doelen.

Wat de actie heeft opgebracht, wordt binnenkort bekend gemaakt.
Gepubliceerd op 25-10-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff