LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Twee punten gewonnen of....?

Donderdag 27 oktober 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
SPIJKENISSE - Het Spivo damesteam kreeg eerder deze week het zoveelste blessureleed voor de kiezen: Janny Plomp moet het door een blokkade in de onderrug meer dan rustig aandoen en zal de komende weken zeker geen volledige wedstrijden kunnen spelen en de trainingen overslaan.

Romilda Jellema uit dames 2 werd bereid gevonden in ieder geval de wedstrijd van afgelopen zaterdag in te vallen. Bij het inslaan oogde het team mat en afwachtend en iedereen wist direct dat het er in de wedstrijd anders aan toe moest gaan. Helaas is het eigenlijk geen moment gelukt om goed in de wedstrijd te kunnen komen.

Eigen foutenlast, vooral verdedigend, en met name een gebrek aan lef en vertrouwen, zorgden ervoor dat het ook niet complete team van Capelle veel te weinig onder druk werd gezet. Gezien het vertoonde spelbeeld was het 2-3 verlies terecht, maar als Spivo had gespeeld zoals zij dit de voorgaande weken hadden gedaan, was deze wedstrijd heel anders verlopen.

Spivo is volgende week vrij en kan een beetje rust pakken. Tijd om weer wat zelfvertrouwen en vertrouwen op te bouwen, want voorlopig zal het eerste team uit Spijkenisse het met een zeer smalle selectie toch moeten gaan klaren. Daarna volgt een zware uitwedstrijd tegen nummer 1, Nesselande.

Gepubliceerd op 27-10-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff