LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Energieavond groot succes

Zaterdag 5 november 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
WESTVOORNE - De Energieavond van de gemeente Westvoorne in De Merel in Rockanje was een groot succes. Rond de 50 bezoekers kregen informatie over het tegengaan van energieverspilling in huis.

Een aantal mensen maakte al direct een afspraak om verder te praten met een bedrijf dat energiebesparende maatregelen uit kan voeren of vroeg om een maatwerkadvies voor de eigen woning. Een 8-tal bedrijven met ieder een marktkraam gaven de bezoekers tips en demonstraties over energiebesparende maatregelen zoals vloer- en dakisolatie, zonne-energie en warmtepompen. Ook Klimaatweb Westvoorne was met een aantal enthousiaste leden aanwezig.

De Energieavond maakt onderdeel uit van de campagne “Energieloket Stadsregio Rotterdam”, die erop gericht is bewoners attent te maken op de mogelijkheden voor energiebesparing in de woning. Goed uitgevoerde maatregelen zorgen voor een meerwaarde van uw huis en verhogen bovendien het comfort.

Voor een aantal van de initiatieven kunt u subsidie krijgen. Vakmensen en energieadviseurs kunnen u hier meer over vertellen. Als u niet bij de avond aanwezig kon zijn, dan kunt u op de website www.energieloket.nl adressen vinden van bedrijven die u goed kunnen adviseren over maatregelen. Ook vindt u hier heel veel informatie over subsidies. Meer info via tel.: 408025.

Gepubliceerd op 05-11-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff