LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Ruime overwinning Hellevoetsluis

Maandag 7 november 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
HELLEVOETSLUIS - Na een emotioneel zware week, waarin oud-lid Danny Knöps, broer van verzorger Patrick Knöps, op 29-jarige leeftijd door een noodlottig ongeval om het leven kwam, betrad het eerste elftal onder de klanken van “You'll never walk alone” het hoofdveld van v.v. Hellevoetsluis.

Na een indrukwekkende minuut stilte nam de wedstrijd tussen Hellevoetsluis en Bernisse een aanvang. Onder een heerlijk najaarszonnetje begon Hellevoetsluis geïnspireerd aan de wedstrijd. De overwinning van vorige week op koploper SSS had het vertrouwen goed gedaan, maar om aansluiting te houden bij de top moest er ook vanmiddag gewonnen worden.

De belofte aan Patrick Knöps om de drie punten voor hem binnen te halen zorgde voor de juiste motivatie. Al na 5 minuten werd het enthousiasme van Hellevoetsluis beloond en nog voor rust werd het zelfs 2-0. Bernisse probeerde het wel, maar kwam kwaliteit te kort om het Hellevoetsluis echt moeilijk te maken.

In de tweede helft zakte het niveau, wat een logisch gevolg was van de makkelijk verkregen voorsprong en de emotionele week die de spelers achter de rug hadden. Toch werd de eindstand 4-0 en as. zaterdag kunnen ze weer een stap in de goede richting doen, want dan is koploper Bolnes de tegenstander. Bij een overwinning kunnen de Hellevoeters op 1 punt komen.

Gepubliceerd op 07-11-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff