LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Opening Centrum voor Jeugd en gezin

Zondag 20 november 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
SPIJKENISSE - Het Centrum voor Jeugd en Gezin Spijkenisse opent woensdag 23 november op feestelijke wijze haar deuren aan de Hoogwerfsingel 2. Het CJG is dé plek in de gemeente waar ouders, opvoeders, kinderen en professionals terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien.

Van 14.00 uur tot 16.00 u zijn alle kleine en grote inwoners van de stad van harte welkom op de nieuwe locatie. Om 15.30 u wordt het nieuwe CJG officieel geopend. De open middag staat in het teken van Sinterklaas die op dit moment weer in Nederland is. Kinderen kunnen hun schoen versieren voor Sinterklaas en daarna neerzetten.

Ook kunnen ze luisteren naar een gezellig verhaal in de voorleeshoek. Kinderen kunnen ook geschminkt worden als zwarte piet, clown, kat of een ander dier. De ouders kunnen in de tussentijd een kijkje nemen op de CJG-locatie en in gesprek gaan met de medewerkers.

Het CJG is in 2009 gestart als netwerkorganisatie. Partners werken samen vanuit de gedachte voor één gezin, één plan. Wethouder Dijkman: “De opening van de nieuwe locatie is één van de mijlpalen in de samenwerking voor de jeugd. Diverse partners die betrokken zijn bij de zorg voor kinderen en gezinnen werken vanuit één gezamenlijke locatie. Dit zie ik als een belangrijke stimulans voor succesvolle samenwerking.”

Gepubliceerd op 20-11-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff