LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Toezichthouders letten op verkeer

Zaterdag 3 december 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
WESTVOORNE - In december letten de gemeentelijk toezichthouders extra op verkeersonderwerpen, zoals snelheid en (fiets)verlichting. Elke maand leggen de toezichthouders de focus in hun controles op een ander thema. November stond in het teken van het thema 'Jeugd'. In december zal het thema 'Verkeer' zijn.

Vanaf maart 2011 werkt de gemeente met een klachtenregistratiesysteem. Alle klachten die binnenkomen, worden in deze registratie opgenomen. Hieruit blijkt dat onder andere het onderwerp verkeer extra aandacht nodig heeft. Zodra u een klacht heeft, wil de gemeente dat graag weten. Wanneer u een toezichthouder ziet kunt u deze aanspreken.

Ook kunt u bellen met tel.: 408000 of u kunt een e-mail sturen naar: gemeente@westvoorne.nl. Samen kan er zo gewerkt worden aan de leefbaarheid in de woonwijken!

De toezichthouders van de gemeente Westvoorne en de wijkpolitie Brielle/Westvoorne voeren deze controle's uit. Zij zullen in teams controleren.

Ook voor tips, ideeën en meldingen kunt u contact opnemen met de gemeente Westvoorne onder het bovengenoemde telefoonnummer en e-mailadres.

Gepubliceerd op 03-12-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff