LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2012

Zaterdag 10 december 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
SPIJKENISSE - In de kerstvakantie is het weer zover. Het Sportteam van de gemeente Spijkenisse houdt dan weer het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltoernooi voor kinderen, tieners en jongeren uit Spijkenisse en omgeving.

Het toernooi vindt plaats in twee sporthallen, te weten sporthal De Akkers en sporthal Den Oert. Er zijn verschillende leeftijdscategorie√ęn. Jongens en meisjes van het basisonderwijs (groepen 7/8) kunnen ook meedoen met de scholencompetitie. Alleen voor de leeftijdscategorie van 10 t/m 13 jaar is er een meidencompetitie.

Inschrijven voor het kerstzaalvoetbaltoernooi kan tot uiterlijk woensdag 7 december en kan per team (minimaal 5, maximaal 8 personen). De inschrijfformulieren zijn af te halen in de jongerencentra en de wijkcentra in Spijkenisse. Deelname kost drie euro per persoon.

Het ingevulde inschrijfformulier kan bij de balie van het stadhuis in Spijkenisse worden ingeleverd. Bij inlevering moet meteen het inschrijfgeld worden betaald. Opa's en oma's, vaders en moeders, broertjes en zusjes, meesters en juffen en overige toeschouwers zijn van harte welkom om aan te moedigen vanaf de tribune. Op vrijdag 6 januari strijden alle finalisten van de voorafgaande dagen om de 1e, 2e en 3e plaats.

Gepubliceerd op 10-12-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff