LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Milieustraat alvast in gebruik genomen

Dinsdag 6 december 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS - Hoewel het nog niet helemaal af is en de officiële opening pas plaatsvindt in het voorjaar van 2012, kunnen de inwoners van Hellevoetsluis vanaf woensdag 7 december de vernieuwde milieustraat al wel in gebruik nemen.

Om te voorkomen dat Hellevoeters tot begin volgend jaar moeten wachten, kan iedereen nu al zijn afval en afgedankte spullen brengen en zelf ontdekken hoe gebruiksvriendelijk de milieustraat is. De milieustraat is ruim opgezet en heeft voldoende plek voor de verschillende soorten afval. Maandenlang is hard gewerkt aan de inrichting van de milieustraat. Vele werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Het grondwerk, de aanleg van de riolering, het aanbrengen van de verharding, de aanleg van de terreininrichting en een bodemsanering waren nodig om het terrein gebruiksklaar te maken.

Het is mogelijk dat huidige bezoeken aan de milieustraat nog gepaard gaan met enige ongemakken. Nog niet alles heeft een definitieve plek om te zien wat het maximale gebruikersgemak oplevert.

De medewerkers van de milieustraat doen hun uiterste best om eventuele overlast tot een minimum te beperken en vragen bezoekers om hun begrip.


Gepubliceerd op 06-12-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff