LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

OVV vergeet te scoren

Maandag 12 december 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
OOSTVOORNE - Na de uitzege bij DCV had OVV-trainer Miguel Munoz goede hoop de thuiswedstrijd tegen DRL winnend te kunnen afsluiten. Maar de Rotterdammers trokken met 0-3 aan het langste eind. Na afloop van de wedstrijd kon het bestuur van DRL het nog niet geloven. Zij konden zich niet heugen wanneer DRL voor het laatst had gewonnen in Oostvoorne.

"Toen Melvin Winterberg kon opstomen naar het doel van DRL werd hij door Jeroen Bergsma van achter neergehaald. Melvin was een doorgebroken speler dus een geheide rode kaart. De scheidsrechter besloot echter te volstaan met geel.Onbegrijpelijk.

Had Melvin door kunnen lopen, dan hadden wij met 1-0 voorgestaan en had de wedstrijd heel anders verlopen. Even later mocht nummer 9 de 0-1 scoren. En als dan Rudy Bänffer tot overmaat van ramp de bal achter zijn eigen doelman tikt dan weet je het wel", aldus de teleurgestelde OVV trainer Miguel Munoz na afloop.

De eerste kans was voor DRL, maar OVV nam het initiatief al snel over. Corly Bazoer, David Pieters en Pascal van Hulst kregen zeer goede mogelijkheden, maar deze kansen waren helaas niet aan hen besteed. "OVV heeft een jonge ploeg die moet groeien. Bij een achterstand moeten we het slimmer spelen en niet de deur open gooien,"aldus Munoz.

Gepubliceerd op 12-12-2011 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff