LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Fusieakte kerkenraden ondertekend

Maandag 2 januari 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
BRIELLE - De bijna voltallige kerkenraden van de Gereformeerde Kerk Abbenbroek-Zwartewaal en de Hervormde Gemeente Zwartewaal hebben ten overstaan van notaris Moerland de fusieakte ondertekend.

Met deze ondertekening is een al jaren bestaande samenwerking nu ook officieel bevestigd en is de Protestantse Gemeente Zwartewaal-Abbenbroek een feit. Deze nieuwe Protestantse Gemeente ZwartewaalAbbenbroek werkt al jaren lang samen in de federatie Tweestromenland met de kerken van Heenvliet en Geervliet. De Protestantse Gemeente ZwartewaalAbbenbroek wil een open en gastvrije gemeente zijn.

De zondagse diensten worden gehouden in de Martinuskerk te Zwartewaal in een wisselrooster met de andere kerken van Tweestromenland.

Daarnaast zijn er gedurende de week allerlei activiteiten, variërend van de koffiemiddag tot de zomerse vrijdagmiddagopenstelling van de kerk. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Bea Briggeman - v.d. Meer tel: 663739 of kijken op de website tweestromenland.protestantsekerk.net.

Met deze ondertekening is weer een stap gezet op weg naar de eenheid van de kerken in onze gemeenten.


Gepubliceerd op 02-01-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff