LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Uitreiking 2e Ereprijs Westvoorne

Maandag 9 januari 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
WESTVOORNE - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Westvoorne heeft de uitreiking plaatsgevonden van de gemeentelijke onderscheiding ‘Ereprijs Westvoorne’. Mevrouw Van Gurp - van den Bos heeft de onderscheiding in ontvangst mogen nemen van burgemeester De Jong.

Deze onderscheiding is speciaal voor personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving en zich op sociaal, maatschappelijk of cultureel gebied hebben ingezet. Suus van Gurp zet zich met diverse activiteiten gedurende een zeer lange tijd in voor woonzorgcentrum Stuifakkers, voorheen verzorgingshuis Swinshoek.

Ook is zij adviseur van de cliëntenraad van Swinshoek geweest. Daarnaast is zij vrijwilliger bij de koopvaardijvloot. Zo maakt zij zich bijzonder verdienstelijk voor de samenleving op vooral sociaal gebied.

Kent u iemand die in aanmerking komt voor deze onderscheiding, dan kunt u deze persoon voorstellen bij de gemeente. Neem contact op met Debby van Zoest - Boller via tel.: 40 80 70 (niet op woensdag) of stuur een mail naar: dvzoest@westvoorne.nl. De uiterste datum voor deze aanvraag is 1 december. Van alle inzendingen wordt één kandidaat gekozen door een commissie. De onderscheiding wordt uitgereikt tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie begin januari.


Gepubliceerd op 09-01-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff