LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Brede School Bernisse

Donderdag 12 januari 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
BERNISSE - De gemeente Bernisse wil graag dat alle activiteiten, die het mogelijk maken dat kinderen zoveel mogelijk kansen krijgen om op een fijne wijze op te groeien in de kernen van Bernisse, op elkaar worden afgestemd. Alleen op deze wijze is het mogelijk om de gedachte achter de brede scholen: 'Er is een heel dorp nodig om een kind op te voeden' waar te maken.

In de verschillende kernen van Bernisse werken verschillende partners er hard aan om kinderen op te vangen, ze onderwijs te geven, ze interesse te laten krijgen voor literatuur en cultuur, ze sportief uit te dagen en als ze dat nodig hebben, hen en hun ouders bij te staan met opvoedings- of andere problemen.

De gemeente is erg blij dat een aantal van deze partners besloten heeft om samen hun activiteiten af te stemmen op de vragen van kinderen en de opvoeders in hun directe omgeving en daarbij de kansen die iedere kern heeft goed te benutten.

De Brede School Bernisse heeft ook een eigen website gekregen (www.bredeschoolbernisse.nl), welke is bedoeld om gezamenlijk iedereen in Bernisse goed op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die de brede school doormaakt. De gemeente hoopt dat de brede school een belangrijke bijdrage kan leveren aan het in stand houden van de leefbaarheid en het sociale netwerk in de verschillende kernen van Bernisse.Gepubliceerd op 12-01-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff