LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Advies aan huis voor wethouder

Woensdag 18 januari 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS - Wethouder Hofman heeft, net als al vele Hellevoeters, een energieadvies aangevraagd bij het energieteam van de gemeente Hellevoetsluis. De energieadviseurs bespraken samen met wethouder Hofman, de mogelijkheden om met het opvolgen van enkele basistips aardig wat op de energierekening kunt besparen. Hofman: “Ongelooflijk hoe je met wat simpele ingrepen best veel kunt besparen.”

De afgelopen maanden is het energieteam actief geweest in de wijk Den Bonsen Hoek en Ravense Hoek waar meer dan 200 bewoners een energieadvies hebben ontvangen. In het algemeen zijn de bewoners heel erg enthousiast .

Ook zijn zij vaak verrast dat men met simpele ingrepen toch zo'n 10% op de energienota kan besparen. Het energieteam geeft momenteel nog energieadviezen in de wijk Ravense Hoek. Vanaf februari zal het project voortgezet worden in de wijk Hellevoet (voorheen Zuid-West).

Wilt u ook een gratis energieadvies, reageer dan op de brief die u van de gemeente hebt gekregen of binnenkort krijgt. Ook kunnen de bewoners van Ravense Hoek en vanaf februari bewoners van Hellevoet zich melden via www.bespaarafspraak.nl. Doe ook mee, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!


Gepubliceerd op 18-01-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff