LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Onderdak bij het Rode Kruis

Woensdag 8 februari 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
BRIELLE - Het Rode Kruis heeft besloten om voor organisaties en instellingen met een maatschappelijk belang haar gebouw ter beschikking te stellen. Dit betekent dat de verschillende ruimten van het gebouw kunnen worden gehuurd door organisaties die daar behoefte aan hebben.

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden van een vaste doorlopende huur, of gedurende een maand of week, tot niet meer dan de eenmalige huur voor een dagdeel in de ochtend, middag of avond. De plaats waar het gebouw van het Rode Kruis is gevestigd verdient het predicaat van toplocatie in de regio, namelijk het hart van het historische centrum van Brielle.

Het gebouw is te vinden aan het Catharijnehof 19. Voor bescheiden prijzen kan worden gekozen uit verschillende ruimten van tien tot honderd vierkante meter. Er is ook een garage waar een deel van de ruimte te huur wordt aangeboden.

Parkeerplaatsen zijn gratis rondom de grote kerk. De aanwezigheid van een keuken voorzien van koelkast en vaatmachine biedt de mogelijk tot het schenken van koffie, thee, diverse dranken en ook het aanbieden van kleine hapjes. Ook gebruik van de aanwezige pc, beamer en flip-over hoort tot de mogelijkheden. Ruimten en faciliteiten zijn momenteel per direct te huren.

De verhuur van het gebouw vloeit voort uit het besluit van het districtsbestuur om een strakker financieel beleid te voeren waarmee het genereren van meer inkomsten voor het Rode Kruis centraal staat. Want ook het Rode Kruis wordt met de financiële crisis getroffen door tegenvallende inkomsten waardoor het steeds lastiger wordt de eindjes aan elkaar te knopen, de activiteiten op hoog niveau voort te zetten en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Voor informatie over de mogelijkheden van huur van het gebouw en faciliteiten die het biedt en de huurkosten, kan men contact opnemen met de beheerder via het tel.: 216832 of mobiel: 06-44448416.


Gepubliceerd op 08-02-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff