LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

PvdA raadslid Struijk in leergang

Zondag 12 februari 00:00 - Ingmar van den Berg Nieuws
SPIJKENISSE - Raadslid Wouter Struijk van de PvdA mag plaatsnemen in de Den Uyl-leerlang van de partij.

De leergang is een opleiding van ongeveer anderhalf jaar voor politiek toptalent binnen de PvdA. Struijk heeft een van de 20 plekken bemachtigd.

De met 23 jaar de jongste deelnemer aan de leergang, wil net als de PvdA een bijdrage leveren aan het verbeteren van de wereld. Op de vraag wat zijn ambitie is binnen de PvdA, reageert hij: “Ik heb meer een ambitie vóór de PvdA. Ik wil het vertrouwen in de politiek terug winnen door te laten zien dat ik sta voor de PvdA en nooit zal wegduiken.”

Deelnemers aan de Den Uyl-leergang ontplooien zich tijdens de leergang tot de beste sociaaldemocratische vertegenwoordigers. Zij kunnen inspireren en kunnen verbindingen leggen tussen verschillende groepen in de samenleving.

Na een succesvolle afronding van de leergang komen de deelnemers in aanmerking voor een vooraanstaande politieke rol. Zij die dat willen, worden uitgenodigd voor een gesprek met de kandidatenselectiecommissie voor de Tweede Kamer of krijgen een positieve aanbeveling mee van de partijtop.

Gepubliceerd op 12-02-2012 om 00:00:00 door Ingmar van den Berg