LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Betere dienstverlening aan bedrijven

Woensdag 15 februari 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
WESTVOORNE - De gemeente Westvoorne heeft het certificaat ‘Bewijs van Goede Dienst’ op zak. MKBNederland heeft de certificaten uitgedeeld aan 25 gemeenten die hun dienstverlening aan bedrijven aanpakken en verbeteren. De certificaten zijn uitgereikt door voorzitter Hans Biesheuvel op 6 februari in Den Haag.

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben de tien belangrijkste landelijke ondernemerswensen in kaart gebracht. Deze wensen zijn omgezet in tien normen. De ondernemers worden beter en sneller geholpen in de deelnemende gemeente en daarnaast vindt er een cultuuromslag plaats bij de betrokken ambtenaren.

De gemeenten worden getoetst in welke mate hun dienstverlening voldoet aan deze normen en waar verbeteringen nodig zijn. De deelnemende gemeenten kunnen de resultaten van de metingen zichtbaar maken aan het lokale bedrijfsleven met een certificaat ‘Bewijs van Goede Dienst’.

Het certificaat is ontwikkeld door de gemeenten en het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, in samenwerking met MKB-Nederland en VNO-NCW. Meer informatie over het certificaat kunt u vinden op www.bewijsvangoededienst.nl of neem contact op met MKB-Nederland, Mieke Ripken, tel.: 06-11351727.

Gepubliceerd op 15-02-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff