LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Reünie Maerlant College

Zondag 19 februari 00:00 - Mirjam de Neeff Agenda
BRIELLE - In de aankomende zomer verhuist het Maerlant College van de huidige gebouwen in Brielle naar een spiksplinternieuw modern gebouw aan de rand van de bebouwde kom. Op de hoek van de Hossenbosdijk en De Nolle worden na de zomervakantie alle leerlingen verwacht.

Vele tieners hebben een (groot) deel van hun jeugd doorgebracht op het Maerlant College of een van de voorgangers van het Maerlant College, zoals de Huishoudschool, Brogilo, de Mulo, de Mavo Van Dijk, de Rijks HBS, de RSG enz. Alle oud-leerlingen worden in de gelegenheid gesteld nog een keer de vele herinneringen op te halen uit hun jeugd.

Dit kan in hun oude vertrouwde omgeving, omdat het Maerlant College daar dus de reünie houdt. Eigenlijk is er niet één reünie, maar zijn er vier verschillende reünies, een voor de "Van Sleenstraat" (Huishoudschool, Brogilo enz.), een voor de "MAVO" ((M)Ulo, Mavo Van Dijk enz.), een voor Markant en een voor de "Jan Matthijssenlaan" (HBS, MMS, Rijksscholengemeenschap enz.).

Op zaterdag 31 maart van 14.00 - 18.00 u zijn alle oud-leerlingen, oud-medewerkers en oud-docenten van harte welkom.Om de organisatie te helpen, verzoekt de reüniecommissie alle reünisten zich via de site (www.maerlantcollege.nl) aan te melden.

Gepubliceerd op 19-02-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff