LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Vrijwilligers enthousiast gestart

Maandag 27 februari 00:00 - Mirjam de Neeff Agenda
WESTVOORNE - Super enthousiast zijn ze, de vrijwilligers die willen meewerken aan de activiteiten voor jongeren in Westvoorne. Ze vinden het alleen jammer dat ze niet meer aan kunnen bieden, daarom vragen zij de inwoners van Westvoorne een paar uur vrij te maken voor de jeugd in Rockanje of Oostvoorne.

In jeugdcentrum de Pit is PUSH met twee inloopactiviteiten gestart voor de jeugd op maandag,- en dinsdagavond. Ook is er op de woensdagmiddag een activiteit voor groep 7 en 8 van de basisschool. In de Chill in Oostvoorne is er nu op woensdagmiddag een activiteit voor groep 7en 8. Daar hoopt men binnenkort ook te starten op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

Ze vinden dit al een mooi resultaat, maar zouden nog meer willen doen voor de jeugd, dus vind u het leuk om een keer te helpen bij activiteiten voor de jeugd, laat het hen weten. Men kijkt met elkaar wat u kunt betekenen bij de activiteiten.

Dit kan op diverse manieren, wekelijks, maandelijks of een keer per jaar, het is aan u om aan te geven wat u kunt en wilt. Zijn er nieuwe ideeën voor de jeugd? Geen probleem, er zijn vele mogelijkheden, samen met de jongerenopbouwwerker wordt hier natuurlijk naar gekeken. Interesse? Stuur dan een mail naar: jwwestvoorne@stichting-push.nl en maak een afspraak voor een gesprek.

Gepubliceerd op 27-02-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff