LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

De meest geliefde trouwlocatie

Maandag 12 maart 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
WESTVOORNE - Bruidsparen kiezen steeds vaker voor een persoonlijke trouwlocatie. Het Olaertsduyn, met 17 huwelijken, is de meest geliefde externe trouwlocatie in Westvoorne. 2011 is het tweede jaar dat in de gemeente Westvoorne het bruidspaar een eigen trouwlocatie kan kiezen.

In 2010 en 2011 zijn in totaal 41 huwelijken op een externe trouwlocatie gevierd, waarvan 28 in Olaertsduyn. In 2011 waren de externe locaties buiten Olaertsduyn: Paviljoen View (3), Paviljoen Salsa Beach (2), Nederlands Hervormde Kerk in Oostvoorne (1) en Paviljoen Verso (1).

Net zoals vorig jaar heeft de gemeente ook dit jaar weer een achttal Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke stand (Babs). Hiermee kunnen ze de bruidsparen op zowel de gemeentelijke locaties als op de externe trouwlocaties naar tevredenheid bedienen.

De toekomstige bruidsparen kunnen hun “eigen” trouwambtenaar kiezen. Op de huwelijks website, www.Westvoorne.nl/trouwen heeft iedere Babs een persoonlijk verhaal geschreven. Wilt u gaan trouwen? Kijk op deze website of kom langs op het gemeentehuis in Rockanje en vraag naar de nieuwe folder voor huwelijken, waarin iedere Babs met een foto staat afgebeeld.

Gepubliceerd op 12-03-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff