LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Informatieavond 'De Rots'

Woensdag 14 maart 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
WESTVOORNE - In de Welkomkerk wordt op 22 maart een informatieavond over het woningbouwplan 'De Rots' in Rockanje gehouden. De gemeente Westvoorne heeft deze informatieavond georganiseerd om inwoners van Westvoorne te informeren over de plannen van de werkgroep 'De Rots'. De avond begint om 19.30 u en duurt tot 21.00 u.

De werkgroep 'De Rots' bestaat uit vertegenwoordigers van omwonenden, Houd Rockanje Laag, ondernemers, Huurdersvereniging Westvoorne en de gemeente Westvoorne. In januari heeft de laatste vergadering van de werkgroep 'De Rots' plaatsgevonden.

Er zijn twee mogelijke bouwplannen ontwikkeld. In beide varianten blijven de bestaande woningen aan de Floris van Eijkstraat (nr. 3 en 5) en Willem de Waalstraat (nr. 14 en 16) gehandhaafd. De nieuwbouw wordt dus gesitueerd aan de Dorpsweg en Floris van Eijkstraat. Tijdens de informatieavond worden de aanwezigen over deze twee varianten geïnformeerd.

Tekeningen, berekeningen en meer informatie over beide varianten kunt u vinden op de gemeentelijke website, www.westvoorne.nl onder 'Inwoner' > 'Grondgebied' > 'Projecten'.

Gepubliceerd op 14-03-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff