LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

VOC te sterk voor OVV

Maandag 19 maart 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
OOSTVOORNE - OVV is tegen koploper VOC strijdend ten onder gegaan. Vooral de eerste helft hielden de mannen van trainer Miguel Munoz goed stand en hielden tot aan de rust de 0-0 op het scorebord. Natuurlijk waren de Rotterdammers sterker dan de Oostvoornaars, maar zij zijn dan ook niet voor niets koploper van de tweede klasse.

De inzet van OVV was echter geweldig, ondanks dat zij door blessures Frank Molendijk en David Pieters moesten missen en Öner Sang a Jong wegens een schorsing terwijl Ramon van der Bie, Corly Bazoer en Tolga Tuncer ook nog eens om verschillende redenen hadden afgehaakt.

Laatstgenoemde heeft zich in de afgelopen week weer aangemeld, maar is uiteraard nog niet speelklaar voor OVV-1. OVV begon sterk aan de tweede helft en kreeg mogelijkheden om de score te openen.

Een voorzet op maat van Melvin Winterberg bereikte Pascal van Hulst, maar deze zag zijn inzet door VOC doelman Vis uit zijn doel worden geranseld. In de rebound raakte Diego de Graaf de bal helaas verkeerd. Plotseling kwamen de gasten op voorsprong. Gillie Liesdek tekende hiervoor, maar hij kreeg dan ook iets te veel ruimte. En zoals wel meer bij OVV, knalde van Huizen nog geen 4 minuten later de 0-2 achter doelman Rick Groenendijk.

Een kwartier voor het einde mocht good old Geert den Ouden invallen en bij zijn eerste balcontact zag de routinier dat Rick Groenendijk iets te ver voor zijn doel stond en met een meesterlijke lob gaf hij de laatste het nakijken. OVV ging niet bij de pakken neerzitten en zowaar kon Robin Dijkman de eretreffer op het scorebord laten aantekenen.

Uiteindelijk kregen de gasten nog een pingel van scheidsrechter Straver vanwege het trekken aan het shirt van een VOC speler. Hij had eerst nog laten doorspelen, maar toen er niet werd gescoord, gaf hij de pingel toch. Deze werd door Thomas Verhaar benut en die bracht hiermee de 1-4 eindstand op het scorebord.

Gepubliceerd op 19-03-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff