LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Cheque van Ladies Circle Voorne

Maandag 26 maart 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS - Ladies' Circle Voorne hield vorige week woensdag haar jaarlijkse benefiet filmavond. In het Tivoli Theater te Hellevoetsluis werd de film “Crazy, Stupid, Love” gedraaid. De opbrengst van deze avond is een bedrag geworden van € 4000,- en dat wordt gedoneerd aan de Stichting Ambulance Wens.

Deze stichting (SAW) helpt de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance. Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is.

De missie van de stichting is om iedere terminale patiënt de aandacht te geven die hij of zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen.

Om dit te kunnen realiseren is de stichting afhankelijk van donaties. Ladies' Circle Voorne vindt dit zo'n mooi initiatief dat ze zich hebben ingezet om door middel van een gezellige filmavond zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Ambulance Wens.

Tijdens de filmavond werden in een uitverkochte zaal de gasten ontvangen met een mooie goodiebag. Deze was beschikbaar gesteld door de sponsors. In de pauze van de film werd er een loterij gehouden en werden de gasten verwend met lekkere hapjes.

Om de opbrengst voor Stichting Ambulance Wens nog meer te vergroten, werden er leuke spullen verkocht. Het was een zeer geslaagde avond aldus één van de 'Ladies: “We hadden niet verwacht zo'n grote opbrengst te kunnen realiseren. Vele gasten hebben aangegeven een enorm leuke avond te hebben gehad en zelf hebben we enorm veel plezier gehad met het organiseren". Kortom, een geslaagde avond!


Gepubliceerd op 26-03-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff