LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

De leukste sportclub

Zaterdag 30 juni 00:00 - Mirjam de Neeff Sport
BRIELLE - Elke sportvereniging is uniek. Maar wat maakt een club nou de leukste van de gemeente Brielle? De gezelligheid, de mensen of de sportieve prestaties? Bij de Verkiezing van De Leukste Sportvereniging van Brielle kan er nu gestemd worden via www.leukstesportvereniging.nl/brielle.

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op 1 van de reizen naar Londen tijdens de Olympische Spelen, een abonnement op de Eurosport Player of een iPad. Begin augustus is de leukste sportvereniging van de gemeente Brielle bekend. Er kan tot en met 31 juli worden gestemd. Voor iedere stem keert de organisatie € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze.

De stemmers kunnen kiezen uit 3 goede doelen: Kika, Spieren voor Spieren of Right To Play.

Bij het stemmen kan men cijfers geven voor de sfeer, gezelligheid van de leden, het enthousiasme van vrijwilligers en de mate van positiviteit die de vereniging uitstraalt. In de gemeente Brielle wordt een winnaar uitgeroepen op basis van het gemiddelde en een winnaar op basis van het aantal stemmen. De winnaars van de gemeente gaan door naar de verkiezing van provincie. De provinciewinnaars worden uitgenodigd voor de Award Uitreiking. Daar wordt ook De Leukste Sportvereniging van Nederland bekend gemaakt en gehuldigd.Gepubliceerd op 30-06-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff