LIVE PLAYER
0181tv
RADIO VOORNE


LUISTER LIVE

Weer geen KoninginneMACH festival

Woensdag 25 april 00:00 - Mirjam de Neeff Nieuws
HELLEVOETSLUIS - Muziek- en theater café MACH, in de vesting van Hellevoetsluis, zal net als vorig jaar geen KoninginneMACH popfestival organiseren.

De ernstig uitgelopen restauratiewerkzaamheden aan de buitenzijde van het pand alsmede de directe omgeving zijn er opnieuw de oorzaak van dat er met goed fatsoen geen gezellig en sfeervol festival valt te organiseren.

Het pand staat nog altijd omheind met hekken en ook het doorgaans gezellige pleintje is aan het oog onttrokken door hekken en bouwloodsen van de nieuwbouw, die er tevens plaatsvindt.

Het Wallenpopfestival zal, als dat nog doorgaat in 2012, ook niet op de gebruikelijke locatie kunnen plaatsvinden als gevolg van dezelfde restauratie van de vestingwallen.

Hoewel de organisatie er bij het gemeentebestuur ernstig om heeft verzocht, blijkt er geen ruimte te vinden te zijn in de planning om het festivalterrein na Wallenpop onder handen te nemen.

Ook de andere beoogde evenementen bij MACH (Pinksterpop, Bluesnight, Sixties Night en Local Heroes festival) dreigen om dezelfde redenen niet door te kunnen gaan.

Gepubliceerd op 25-04-2012 om 00:00:00 door Mirjam de Neeff